انجمن علمی گروه مخابرات (گرایش سوئیچ)

منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
نويسندگان
محمد دیندار
کد هاي جاوا

ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 175
بازدید کل : 76337
تعداد مطالب : 193
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


امواج الکترومغناطيسي برخي وسايل منزل از دکل برق بيشتر است!!  <-PostCategory-> 

 

بررسي هاي جديد نشان داده است در بين وسايل منزل، آن دسته از وسايلي که سيم پيچ دارند، مانند سشوار، جاروبرقي، ماشين لباس شويي و ... ميدان مغناطيسي بسيار قوي تري در اطراف خود ايجاد مي کنند.



ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 25 تير 1391برچسب:,ساعت 8:50 توسط محمد دیندار |
ساخت نخستين ماوس خنک کننده مجهز به فن براي علاقه مندان بازي هاي رايانه اي  <-PostCategory-> 

 

محققان ماوس جديدي طراحي کرده اند که علاوه بر طراحي ارگونوميک و عملکرد بسيار بالا، مجهز به يک فن جداشدني است که باعث خنک نگه داشتن انگشتان مي شود.ماوس BLACK Element Cyclone نخستين ماوس ويژه گيم بازان حرفه اي با يک فن جداشدني است.به گزارش ايسنا، براي گيم بازان حرفه اي خنک نگه داشتن دست و جلوگيري از عرق کردن آن بسيار حائز اهميت است.اندازه فن ابداعي 30 ميلي متر است که در قسمت جلوي دستگاه نصب مي شود. فن با چرخش 6 هزار دور در دقيقه تنها 21.7 دسي بل صدا توليد مي کند که مزاحمتي براي کاربر ايجاد نمي کند.


+ نوشته شده در شنبه 24 تير 1391برچسب:,ساعت 11:3 توسط محمد دیندار |
فلش مموري را safe remove کنيد  <-PostCategory-> 

یکی از مهم ترين نکاتي که در نگهداري و مراقبت از سلامت فلش مموري ها بايد بدانيد اين است که بعد از اتمام کار به جاي بيرون کشيدن يک باره آن از پورت USB ،بهتر است آن را Safe Remove کنيد. برخلاف تصور برخي افراد مبني بر بيهوده بودن اين کار،انجام Safe Removeفوايد بسياري دارد .وقتي يک فلش USB را به رايانه متصل و روي آن چيزي کپي مي کنيد، درواقع ممکن است قسمتي از اطلاعات مربوط به اين نقل و انتقال داده ها روي RAM رايانه ذخيره شود که با Safe to Remove کردن، درواقع به سيستم مي گوييد ديگر نيازي به اطلاعات روي RAM نيست و سيستم با پاک کردن اين اطلاعات، اجازه مي دهد فلش را از رايانه جدا کنيد.ممکن است در ويندوز7 يا ويندوز ويستا چراغ چشمک زن فلش خاموش نشود. در صورتي که اغلب در ويندوز XP با Safe to Remove کردن، اين چراغ خاموش مي شود. اين چراغ اگر در حال چشمک زدن باشد، نشان دهنده اين است که سيستم در حال خواندن يا کپي اطلاعات روي فلش است و چراغ ثابت نشان دهنده اين است که هيچ اطلاعاتي بين فلش و سيستم رد و بدل نمي شود. پس اگر ديديد که چراغ فلش در حال چشمک زدن است، به هيچ وجه آن را از رايانه جدا نکنيد.البته مي توان تنظيماتي را انجام داد تا براي جداکردن فلش از رايانه، نيازي به Safe to Remove نباشدکه ترفند امروز ماست. با اجراي اين ترفند،با بيرون کشيدن فلش،خود ويندوزآن را به طور خودکار Safe to Removeمي کند . براي اين کار My Computer را باز و روي آيکن فلش راست کليک کنيد و وارد Properties شويد. در تب Hardware، روي Change Settings کليک کنيد تا وارد پنجره ديگري شويد. در اين قسمت اگر تيک Enable write caching on the device را برداريد، ديگر براي جداکردن فلش از رايانه، نيازي به Safe to Remove کردن آن نداريد. با اين کار در حقيقت نوشتن و خواندن اطلاعات روي فلش با کارآيي پايين تري انجام خواهد شد، ولي اين افت کيفيت به قدري نامحسوس است که مي توان آن را ناديده گرفت و در عمل هيچ تغييري را احساس نخواهيد کرد.


+ نوشته شده در شنبه 24 تير 1391برچسب:,ساعت 11:2 توسط محمد دیندار |
توليد برق از قطرات باران  <-PostCategory-> 

 يک نوجوان 14 ساله کانادايي يک دستگاه جمع آوري کننده انرژي از آب وهوا توليد کرده است که مي تواند از قطرات باران، برق توليد کند.وي از يک ورق فلورايد پلي وينيليدين پلاستيک فيزوالکتريک براي ساخت سقف کوچک به اندازه يک کاغذ نامه استفاده و آن را به يکسوساز ساخته شده از 4 ديود براي تبديل انرژي توليد شده AC به انرژي DC که قابل ذخيره در يک مخزن است، متصل کرد.برق ذخيره شده نيروي مورد نياز براي يک چراغ ال اي دي را تامين مي کند.به گفته وي،هنگام برخورد باران با سطح، تنش مکانيکي ايجاد مي شود که قابل تبديل به يک جريان جايگزين است.


+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
مديريت بي سيم فايل ها  <-PostCategory-> 

 گر بخواهيد به مديريت فايل ها و پوشه هاي روي رايانه خود بپردازيد از چه روشي استفاده مي کنيد؟ به احتمال زياد از طريق کابل USB به محتويات حافظه تلفن همراه دسترسي پيدا مي کنيد يا اين که قاب پشت گوشي را باز و پس از خارج کردن کارت حافظه، آن را به رايانه متصل مي کنيد.

اما يک راه ساده تر هم وجود دارد که نه دردسر بازکردن قاب گوشي را دارد و نه همراه داشتن هميشگي کابل USB را بلکه تنها با نصب يک نرم افزار ساده و کم حجم به نام «WiFi File Explorer» مي توانيد ارتباطي کامل و همه جانبه را به صورت بي سيم، ميان رايانه شخصي و گوشي همراهتان برقرار کنيد و بدون هيچ مشکلي به مديريت فايل ها، پوشه ها و برنامه ها بپردازيد. ضمن اين که يکي از مهم ترين مزيت هاي اين نرم افزار که از سامانه «WiFi» براي برقراري ارتباط ميان گوشي و رايانه استفاده مي کند، سرعت بالاي آن است.روش کار به اين شکل است که پس از نصب اين برنامه روي گوشي ، مي توانيد کليد WiFi رايانه خود را روشن کنيد و پس از اتصال 2 دستگاه، کليه محتويات حافظه گوشي را روي مرورگر رايانه خود مشاهده کنيد، اين مرورگر مي تواند «اينترنت اکسپلورر» ، «فايرفاکس» يا «کروم» باشد. با استفاده از اين برنامه همچنين مي توانيد از منوي «Searcبه جست وجوي اطلاعات و يا با استفاده از منوهاي «All Videos» ، «All Pictures» و «All Music» به مشاهده کليه عکس ها، فيلم ها و فايل هاي صوتي بپردازيد.

آدرس دريافت برنامه به حجم يک مگابايت براي سيستم عامل آندرويد 1.6 به بالا:

khorasanmobile.persiangig.com/WiFi.File.Explorer.zip


+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
ايميل ها را روي صفحه عينک خود چک کنيد!  <-PostCategory-> 

 شرکت اوليمپيوس(Olympus) عينکي توليد کرده است که نمايشگر رايانه را در برابر چشمان کاربرقرار مي دهد .به گزارش ايسنا، عينک « MEG4.0» با يک نمايشگر شفاف موسوم به سيستم اپتيکال بخش مردمک به نمايش اطلاعاتي مانند ايميل از يک تلفن هوشمند که از طريق بلوتوث به عينک متصل شده است، مي پردازد.شرکت اپل نيز در حال سرمايه گذاري روي اين فناوري است.عينک اوليمپيوس بسيار سبک است و انرژي آن براي 8 ساعت توسط باتري تامين مي شود.اين عينک از يک سيستم جي پي اس و سرعت سنج داخلي برخوردار است که مي توان از آن ها براي انتقال مستقيم اطلاعات در مورد منطقه به نمايشگر استفاده کرد.


+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
ترفند امنيت رايانه// رمزگذاري اسناد word  <-PostCategory-> 

 برنامه word در مجموعه آفيس مايکروسافت يکي از پرکاربردترين ابزارهاي ايجاد اسناد متني است. ترفند امروز به رمزگذاري فايل هاي ايجاد شده توسط word مي پردازد تا بتوانيد اطلاعات متني و البته محرمانه خود را قفل کنيد.از نسخه word 2007 به بعد يک ويژگي امنيتي براي اسناد در نظر گرفته شده است که امضاي ديجيتالي نام دارد و به کاربر امکان مي دهد به فايل متني يک فيلد امضا نيز اضافه کند تا از اين طريق فايل قفل شود و امکان هيچ نوع ويرايشي در آن وجود نداشته باشد. امضاي ديجيتالي، سـند را در مقابل ايجاد تغييرات، حفاظت مي کند و در واقـع به آن اعـتبار مي بـخشد؛ به ويژه اگر از تـصوير bitmap و امضاي حقيقي خود استفاده کنيـد. اما با اين قابليت هنوز اين امکان وجود دارد که توسط هکرها اسناد امضا شـده، باز و خـوانده شود؛ بـنابراين اسـتاندارد AES (اسـتاندارد رمزگذاري پيشرفته) به هـمراه يک کليد 128 بيتي به Word 2007 اضافه شـده است. بايد به اين نکته توجه کنيد که اگر سند مورد نظر را به صـورت ديجيتالي امضا کرده ايد، ديگر حتي با اضافه کردن يک کلمه عبور هم نمي توانيد آن را تغيير دهيد.تنها اسناد امضا نشده مي توانند توسط کلمه عبور حفاظت شوند. براي اين امر روي دکمه Office در قسمت بالا، سمت چپ کليک کنيد، سپس گزينه Prepare و Encrypt Document را انتخاب کنيد. کلمه عبوري را انتخاب کنيد که حدس زدن آن دشوار باشد. از حروف کوچک و بزرگ و اعداد بهره گيريد و براي برخورداري از بالاترين ميزان حفاظت، حداقل از 8 کاراکتر استفاده کنيد. حال روي OK کليک و کلمه عبور را دوباره وارد کنيد. حال اگر هر فردي سند موردنظر را باز کند، بايد کلمه عبور مربوطه را تايپ کند؛ در غير اين صورت دستيابي به متن غير ممکن است. به منظور اضافه کردن امضاي ديجيتالي، ابتدا سند موردنظر را باز و يا ايجاد کنيد. سپس روي زبانه Insert کليک و گزينه Signature Line در سمت راست را انتخاب کنيد. حال روي OK کليک و سپس مواردي از قبيل اسم، عـنوان و آدرس پست الکترونيکي خودتان را وارد کنيد. حتي مي توانيد تاريخ را هم به امضاي خود اضافه و روي دکمه OK کليک کنيد. براي امضاي سند، روي محل امضا دابل کليک و اسمتان را تايپ کنيد يا اين که روي Select Image کليک کنيد تا فايل bitmap امضاي حقيقي خود را انتخاب کنيد؛ سپس روي Sign کليک کنيد.


+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
همه چيز براي ارسال يک پيام زيبا  <-PostCategory-> 

 

يکـي از کاربردهاي مهم گوشي‌هاي همراه ارسال پيامـک به ديگـران است که همه مـا با آن سر و کار داشتـه‌ايم. در ايـن زمينـه امکانـات فراواني وجود دارد که ما با فراهم آوردن اين امکانات در کنار ارسال پيام مي‌توانيم حداکثر استفاده را از اين فناوري ببريم.

برای کسب اطلاعات و دانلود نرم افزار به ادامه مطالب بروید..نظر یادتون نره

 



ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
ستاره طلايي  <-PostCategory-> 

 

در اين مطلب مي‌خواهيم يک سيستم فاخر به شما معرفي کنيم. سيستمي که به ازاي قيمتش سرعت فوق‌العادي را به شما هديه مي‌کند.

اين سيستم براي کار گرافيک و به خصوص کار با نرم‌افزارهاي ميکس و مونتاژ معرفي مي‌شود. تمرکز بر کارت گرافيک و نيز پردازنده سيستم از مواردي است که در اين رايانه لحاظ شده است.

به ادامه مطلب بروید ... نظر یادتون نره



ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
ترکيب شيفت با کليک‌ها  <-PostCategory-> 

 

CMD در ويندوز ابزار کارآمد و بسيار قدرتمندي است که حرفه‌اي‌ها به استفاده از آن علاقه خاصي دارند اما سخت‌ترين کار در آن تايپ کردن آدرس‌ها است. مخصوصا وقتي در يک مسير تو در تو پيش رفته باشيد و اگر پوشه‌ها نيز چند کلمه‌اي نام‌گذاري شده باشند؛ آن وقت اين کار سخت‌تر نيز خواهد شد.

به ادامه مطلب بروید و لذت ببرید.



ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 21 تير 1391برچسب:,ساعت 9:4 توسط محمد دیندار |
مطالب پيشين
» نکاتي براي خريد لوازم جانبي رايانه لوحي (1)
» کتابخانه ديجيتالي براي کتاب‌هاي ديجيتالي!
» طراحي صفحه نمايش چند لمسي با قابليت استفاده هم زمان از قلم و دست
» راهکارهاي حفظ امنيت وبلاگ (قسمت دوم)
» فارسی کردن اعداد درMicrosoft Word
» صرفه جویی در مصرف باتري و بالا بردن عمر آن
» رفع مشکل مشاهده صفحاتSave شده توسط IE7
» برنامه هاي پخش شده از تلوزیون را دانلود کنید!
» از سی دي هاي سوخته خود مجدد استفاده کنید!
» 3 راه براي دانلود ویدئوهاي آنلاین
» افزایش صداي اسپیکر هر نوع گوشی همراه با استفاده از ترفندي عجیب و ابتکاري!
» با نسل جديدساعت مچي«جي پي اس»، اطلاعات راه ها را دانلود کنيد
» راهکارهاي حفظ امنيت وبلاگ(قسمت اول)
» طراحي هاردديسک با قابليت ذخيره 10 ميليون ساله اطلاعات
» روش جديدي براي بستن برنامه هايي که هنگ کرده است
» عکسی جالب/طراحی جدید شرکت سونی
» رمزهاي عبور خود را در اينترنت مديريت کنيد
» ابداع فناوري جديد تلويزيون هاي سه بعدي بدون نياز به عينک
» امواج الکترومغناطيسي برخي وسايل منزل از دکل برق بيشتر است!!
» ساخت نخستين ماوس خنک کننده مجهز به فن براي علاقه مندان بازي هاي رايانه اي


پيوندها


ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان انجمن علمی گروه مخابرات (گرایش سوییچ) و آدرس mohammaddindar.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
الوقلیون
یکانسر
آی کیو مگ

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com